Ανατομικοί Πάτοι Σιλικόνης ActivGel

Aνατομικοί πάτοι από τζελ. Τεχνολογίας ActiveGel, άνετοι πάτοι που παρέχουν μεγάλη χαλάρωση και μείωση της πίεσης, ενώ αμβλύνουν τις επιπτώσεις των βημάτων. Αυτοί οι πάτοι είναι διπλής πυκνότητας, ιδανικές για να αθλείστε, καθώς μειώνουν την πίεση στις αρθρώσεις και την κούραση των ποδιών. Ενδείκνυται να χρησιμοποιούνται σε παπούτσια εργασίας (π.χ. μποτάκια κτλ..),και όπου αλλού η ακινησία και η ορθοστασία δημιουργούν πόνο ή μούδιασμα στα πόδια.

Τεχνολογία ActiveGel
Η τεχνολογία ActiveGel παρέχει υψηλή αντικραδασμική προστασία (σε σχέση με τους υπάρχοντες πάτους των παπουτσιών σας) και άνεση στα πόδια μέσα από ένα συνδυασμό επιθεμάτων τζελ που χαρίζει μοναδικά οφέλη. Ο ειδικός σχεδιασμός τους είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην απορρόφηση των κραδασμών, μειώνοντας την πίεση που προκαλείται από το περπάτημα και τις καθημερινές δραστηριότητες στα πέλματα, χαρίζοντας άνετα και ξεκούραστα πόδια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σύνθεση: ελαστομερές τζελ.
Συνδυασμός χαμηλής και υψηλής πυκνότητας τζελ.
Μειώνουν την εφίδρωση και την οσμή
Περιλαμβάνει ένα ζευγάρι πάτους gel.

Κατάλληλες για όλους τους τύπους των υποδημάτων.
Καθάρισμα με ένα υγρό πανί με λίγο σαπούνι. Μην τους βάζετε κάτω από νερό.

Οδηγίες Χρήσης:

1. Αφαιρέστε τους πάτους που υπάρχουν ήδη στα παπούτσια σας.
2. Κόψτε τους Αναπαυτικούς Πάτους Gel κατά μήκος των σηματοδοτημένων γραμμών ανάλογα το νούμερο του παπουτσιού σας. Μπορείτε για ευκολία να χρησιμοποιήσετε τους υπάρχοντες πάτους των παπουτσιών σας ως οδηγό.
3. Τοποθετήστε τους Αναπαυτικούς Πάτους ActiveGel στα παπούτσια σας, με τo gel προς τα ΚΑΤΩ. Ο κάθε πάτος υποδεικνύει για ποιο πόδι είναι: L για το αριστερό, R για το δεξί.
4. Αντικαταστήστε τους πάτους όταν παρατηρείτε σημάδια φθοράς. Η πρότασή μας είναι αυτό να γίνεται περίπου κάθε 6 μήνες.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Μέγεθος

38-42, 42-48